Ψευτοταρταρ

2:35 μ.μ.

Το ''ψευτοταρτάρ'' από μπιφτέκια ή κρέας που μας έχει απομείνει, είναι πανεύκολο να ετοιμαστεί και αποτελεί εξαιρετική ιδέα για πρώτο πιάτο ή για να εντυπωσιάσετε φίλους που ήρθαν ξαφνικά στο σπίτι!

Υλικά που θα χρειαστείτε για 2 με 3 άτομα:

  • 250γρ μπιφτέκια ή οποιοδήποτε κόκκινο κρέας έχει ψηθεί στον φούρνο
  • 100γρ από ό,τι αλλαντικά έχουμε στο ψυγείο ψιλοκομμένα
  • 1/4 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο όσο χρειάζεται
  • χυμό λεμόνι
  • πιπέρι
  • ξύσμα λεμονιού
  • 1κσ κρέμα κοτόπουλου (δείτε τη συνταγή εδώ ) ή 1/2κσ μουστάρδα
  • 1 κρόκο αυγού

Προετοιμασία:

 Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τον κρόκο, σε ένα μπολ και αφήνουμε 3-4 λεπτά να αναμειχθούν οι μυρωδιές των υλικών.

Βήμα 2

Βάζουμε προσεκτικά τον κρόκο σε ένα κατσαρολάκι με νερό σε μέτρια θερμοκρασία για 3 λεπτά ώστε να το ποσάρουμε.

Βήμα 3

Τοποθετούμε τον κρόκο πάνω στο ταρτάρ και σερβίρουμε με μία φέτα φρυγανισμένο ψωμί.

Καλή σας όρεξη!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

recent posts

Translate